CC2866_DSP_banner_desktop_1280_Homeowner_NL

 

VELUX cashback actie

Profiteer vanaf 1 maart tot en met 30 april 2023 van een cashback bij aankoop van handbediende verduisterende rolgordijnen (DKL), handbediende buitenzonweringen (MHL) of insectenhorren (ZIL)*.

CC2866-dsp-embedded-image-NL-1


Hoe kun je profiteren van de cashback:

  1. Koop de deelnemende VELUX producten aan vanaf 1 maart tot en met 30 april 2023.
  2. Klik na aankoop op de knop hieronder, "Cashback aanvragen", om jouw cashback aan te vragen. Dit kan tot uiterlijk 15 mei 2023.
  3. Vul alle benodigde informatie in (contactgegevens, IBAN-nummer, etc.) en upload een kopie van de aankoopfactuur of kassabon met duidelijke vermelding van de VELUX productreferentie**.
  4. Aanbieding is alleen geldig bij aankoop van VELUX DKL rolgordijnen, MHL buitenzonweringen en ZIL insectenhorren aangekocht via een erkende VELUX dealer of aannemer in Nederland.
  5. Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere acties op dezelfde producten, noch inruilbaar voor geld in winkels.
  6. Je ontvangt jouw cashback binnen 8 weken.

Let op!

Van deze cashbackcampagne kan alleen gebruik worden gemaakt via winkels, webshops en aannemers gevestigd in Nederland. De volgende bedrijven of webshops zijn uitgesloten van deelname aan deze actie, te weten:

 

* Het aanbod geldt voor maximaal 15 producten met een limiet van 5 producten van hetzelfde producttype per huishouden. De maximum cashback is dus €250.

**Aanvragen voorzien van een factuur of kassabon met een onvolledige VELUX productreferentie worden afgekeurd. Het is van belang dat de gehele productcode is vermeld op het aankoopbewijs (bijv. DKL SK06 1025, MHL PK08 5060, etc.).


Meer informatie over onze raamdecoratie en buitenzonweringen
Klik HIER voor de algemene voorwaarden van deze actie.